Geen categorie 

Zoete en warme kerst chocolade

Het is alweer de feestmaand van het jaar. Ik vind het altijd de leukste maand en kijk er ook elk jaar zo erg naar uit. De sfeer, de gezellige kerstversiering buiten, binnen gezellig kaarsjes aan en natuurlijk de kerstboom. Dat zijn echt de dingen waar ik elk jaar zo van kan genieten. Heel het huis lekker in de kerst sfeer maken, kerstcadeaus onder de kerstboom mogen zeker niet ontbreken. Ik begin daarom altijd vroeg met kerstaankopen doen, en dit jaar heb ik besloten iedereen in de familie een klein kerstcadeautje te geven. Ondanks dat we dit jaar niet met z’n allen kerst kunnen vieren, leek het mij toch leuk om iets te geven.

 

Het perfecte kerst kleinigheidje

Ik was dit jaar dus opzoek naar iets wat bij heel de familie in de smaak zou vallen. Zeker in deze rare tijden leek het mij leuk om voor elk familielid iets van kerst chocolade te halen. Zeker nu we niet met z’n allen bij elkaar kerst kunnen vieren, had ik de gedachte om met kerst chocolade te laten weten dat ik nog wel aan hun denk. Dat klinkt ook wel weer dramatisch, maar meer om de familie toch een lekkere kerst groet te geven. Tegenwoordig hebben ze heel leuk versierde kerst chocolade, niet van die standaard kerstkransjes. En toevallig weet ik dat mijn nichtjes helemaal weg zijn van kerstchocolaatjes. Vorige jaar ben ik samen met mijn nichtjes de stad in gegaan om kerst chocolade te shoppen en andere kerstcadeaus, maar het ging voornamelijk om het vinden van leuke kerst chocolade. Ze vonden het echt geweldig om alle verschillende soorten kerstchocolaatjes te zien. Ik hoop ze daarom dit jaar ook extra te verrassen met lekkere kerst chocolade.

 

Gezellige kerstdecoratie

Zelf vind ik kerst chocolade ook een geweldig item om het thuis gezellig te maken voor de donkere kerstdagen. Ik koop ook elk jaar een grote hoeveelheid kerstchocolaatjes. De kerstchocolaatjes staan gewoon zo gezellig in een schaaltje op tafel, of in de kerstboom. Of wat ik ook heel leuk vind om kerstchocolaatjes in te doen zijn van die grote glazen potten. Als je er dan twee naast elkaar in de vensterbank zet staat gewoon zo gezellig. Ik probeer ook elkaar in de stad op zoek te gaan naar bijzondere kerst chocolade. Maar het leukste vind ik toch wel als er kerstchocolaatjes zijn die in de boom opgehangen kunnen worden.

 

Er bestaat geen kerst zonder kerst chocolade. Zeker als we kerst vieren met de familie zijn de kerstchocolaatjes zeer geliefd. Het geeft gewoon een warm gevoel om iedereen lekker te zien genieten van de kerst chocolade. Kerstchocolaatjes zijn daarom ook zeker een must deze kerst.

Related posts

Leave a Comment