Elektronica 

Zo voorkom je beschadigingen aan jouw iPhone of iPad

Als echte Apple fan wil je natuurlijk altijd de tofste toestellen in huis hebben, zoals de iPhone 12 pro of de nieuwste iPad. Of het nu gaat om een iPhone of iPad, jij moet het hebben. Smartphones van Apple zijn natuurlijk absoluut niet goedkoop en daarom wil je zuinig op je toestel zijn, maar hoe doe je dat? Natuurlijk ga je niet met je iPhone of iPad gooien, maar ongeluk zit in een klein hoekje en er kan altijd wat gebeuren. Toch kun je met een goed hoesje een heleboel beschadigingen voorkomen, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Hier lees je alles over een goed iPhone hoesje of een iPad cover.

Altijd de beste bescherming

Als je een iPhone hoesje wil kopen moet je altijd goed nadenken hoeveel bescherming je wil, want er zijn namelijk grote verschillen. De simpelste en vaak ook de goedkoopste hoesjes beschermen alleen tegen krassen, maar niet tegen schokken en stoten. Deze hoesjes zijn vaak gemaakt van hard of flexibel kunststof en zijn verkrijgbaar in allerlei leuke kleuren, opdrukken en printjes. Als je toch liever iets meer bescherming wil, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoesje gemaakt van TPU. Bij TPU zitten er als het ware kleine luchtkussentjes in het hoesje en die zijn heel schokbestendig. Bovendien dempt het goed, waardoor de kans dat je telefoon beschadigt heel klein is. Daarnaast zijn er ook nog hoesjes die waterdicht zijn zodat je telefoon zelfs niet kan beschadigen als hij nat wordt. Ook kun je kiezen of je een hoesje wil dat alleen aan de achterkant zit, of een met een flapje dat je dicht kunt klappen. Bij de tweede variant kun je bijvoorbeeld ook nog pasjes in je hoesje stoppen.  Afhankelijk van je eigen voorkeuren en waar je je telefoon allemaal mee naartoe neemt, kun je afwegen wat het beste hoesje is voor jou.

De gaafste Apple hoesjes

Zoek je bijvoorbeeld een hoesje iPhone 12 pro met goede bescherming, dan kun je bijvoorbeeld gaan voor een schokbestendig TPU hoesje. Zo’n hoesje is enorm schokbestendig en transparant, zodat je het coole design van je telefoon alsnog kunt showen én niet bang hoeft te zijn dat je telefoon kapotgaat. Ook voor de iPad zijn er verschillende leuke covers. Bijvoorbeeld de TPU slim clear case, eigenlijk hetzelfde als het TPU hoesje voor de iPhone, maar dan voor een iPad. Of je kunt gaan voor een tri-folio hard case, die je handig om kunt buigen om zo als standaard te gebruiken.

Related posts

Leave a Comment