Tips 

Makkelijke outfits voor een business man

Iedereen wil er op zijn werk netjes en goed verzorgd uitzien. Maar tegelijkertijd wilt iedereen ook graag nog dat extra minuutje slapen en thuis van ontspanning genieten. Zodoende is het belangrijk dat jouw kleding ready to go is. In deze blog geef ik een aantal tips om je als werkende man zonder al te veel moeite verzorgd te kleden.

Overhemden

Overhemden zijn een van die zaken die geweldig kunnen staan, maar ook het hele uiterlijk kunnen verpesten als ze niet goed gestreken zijn. Een gestreken overhemd geeft een nette verzorgde uitstraling, terwijl een overhemd met een paar kreuken al gelijk het idee geeft dat iemand onverzorgd is of zich die ochtend heeft verslapen. Zo’n klein detail kan zo; n groot verschil te maken. Of nu ’s ochtend niet de stress te hebben dat je nog een overhemd moet strijken, kan je ervoor kiezen om strijkvrije overhemden te kopen. Deze overhemden zijn van een speciaal materiaal waardoor ze minder snel kreuken en ze gladstrekken zodra je ze ophangt na het wassen.

Schoenen

Nette schoenen maken de outfit en maken zodoende de man. Doordat nette schoenen vaak strak zitten en je er de hele dag op moet lopen, is het belangrijk dat je schoenen van goede kwaliteit koopt. Het is dus belangrijk dat je schoenen van leer koopt. Leer is immers een natuurlijk materiaal en vormt zich na enkele dagen inlopen naar je voet. Daarnaast zorgen natuurlijke materialen ervoor dat je minder zweet in vergelijking tot synthetische materialen. Ben je nog niet gewend aan nette schoenen, kies er dan voor om een paar lekker zittende schoenen in de auto te leggen zodat je gelijk uit werk in comfortabele schoenen kan glippen. Moet je je nieuwe schoenen nog inlopen? Neem dan voor de zekerheid een paar blarenpleisters mee. Ook is het handig om een paar verschillende kleuren schoenen te hebben zodat ze bij de rest van je outfit passen. Blauwe of bruine schoenen voor een blauw pak en zwarte schoenen voor een zwart pak.

Om stress in de ochtend te voorkomen, is het handig om in de avond jouw outfit voor de volgende dag al klaar te leggen of klaar te hangen of kreuken te voorkomen. Zo hoef je in de ochtend niet in je kast te graaien en blijf je in een ontspannen sfeer. Ook kom je er, als blijkt dat je geen schone overhemden meer hebt, zodoende op tijd achter dat je nog een wasje moet draaien.

Related posts

Leave a Comment