Elektronica 

Je merk neerzetten met instax instant foto\\\\’s? Zo doe je dat:

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: een foto van een foto, op Instagram, of op andere sociale mediaplatformen. Enorm populair zijn die zogenaamde instant foto's, gemaakt met instax fotocamera's. Instant photo's bieden een prachtige mogelijkheid om jouw bedrijf extra zichtbaar te maken.

Instant photos als marketingtool

Met instant foto's bereik je in potentie een enorme doelgroep. Met name op sociale mediakanalen als Instagram kan je zichtbaarheid significant vergroot worden. Dat doe je door je eigen fotolijstjes te ontwerpen en de doorsnee photo frames zodanig te vervangen. Hier moet je op letten bij het maken van je eigen photoflyer:

1. Voeg je logo toe

Je maakt je eigen instant photo frame met het doel om zichtbaar te worden. Natuurlijk voeg je dan het bedrijfslogo toe aan je custom fotolijstje. Plaats je logo op de grootste ruimtes in je photo frame. Zo valt het bedrijfslogo extra op. Daarnaast kan je de achterkant van een instax fotolijstje geheel personaliseren. Hier kan je al je creativiteit en je logo kwijt.

2. Maak je frame in de merkkleuren

Werk je voor Douwe Egberts, dan ontwerp je jouw instant foto frame met die speciale kleur rood. Is jouw bedrijfskleur groen, gebruik dan die kleur als achtergrond voor de fotolijst. Je raad het al: kies de juiste kleurcode om je photo frame helemaal te personaliseren.

3. Gebruik een hashtag

Niets is zo leuk als het terugzien van jouw fotolijstjes op sociale media. Een hashtag helpt daarbij. Bedenk een unieke hashtag, zet die op je photoflyer en roep de mensen op om te publiceren. Zo genereer je niet alleen bereik en zichtbaarheid, maar ook interactie met je custom fotoframe.

4. Bedenk een campagne

Wil je jouw klanten extra stimuleren om te publiceren? Bedenk dan een campagne om je instax foto's heen. Een prijsvraag, discount code, een qr-code of een afscheurcoupon zijn makkelijk in het design mee te nemen.

Met de coupon nodig je zelfs klanten uit om terug te komen. Denk bijvoorbeeld aan een actie om te promoten: 'Met deze foto kan je twee halen een betalen bij je volgende bezoek'. 

Inspiratie voor gepersonaliseerde instax fotolijstjes

Ben je er nog niet helemaal over uit, of zie je jouw bedrijfslijstje nog niet voor je? Er zijn talloze bedrijven die jou succesvol voorgingen met instant photolijstjes. Voor inspiratie kan je bijvoorbeeld terecht bij Photoflyer, waar een fraai lijstje voorbeelden beschikbaar is van grote en kleine bedrijven die hun zichtbaarheid met instax fotolijstjes behoorlijk vergrootten.

Related posts

Leave a Comment