Hoe scheuren en lekken in rubberen laarzen te repareren

Veelzijdigheid: draag ze in de metro of op de boerderij. Een van de beste dingen van dames regenlaarzen is naar mijn bescheiden mening hun veelzijdigheid. Je kunt ze op de boerderij dragen om je te beschermen tegen modder en mest, of als je betrouwbare metgezel om de straatbrij en regenwater buiten te houden.

Omdat de technologie zich heeft ontwikkeld en we lichtere maar duurzamere rubbersamenstellingen hebben ontwikkeld waarmee we onze laarzen maken, weet je dat je erop kunt rekenen, waar de dag je ook brengt. Zelfs als ik hier zit te peinzen over de vele plaatsen waar je je regenlaarzen mee kunt nemen.  Toch zijn de regenlaarzen niet onverwoestbaar. Het kan voorkomen dat de dames regenlaarzen gaan lekken of scheuren.

Of je nu heren- of dames laarzen hebt voor in de tuin of regenlaarzen voor je kleine plasjumpers, rubberen laarzen horen de voeten droog te houden. Als betrouwbare laarzen gaan lekken door een scheur of gat, gooi ze dan niet weg. Gebruik in plaats daarvan een schoenreparatielijm en een speciale rubberen laars behandeling om het te repareren. Je rubberen laarzen weer tot leven brengen is niet zo moeilijk als je denkt. Volg gewoon enkele eenvoudige stappen met behulp van onze onderhoud set voor regenlaarzen en bespaar uw geld voor nog een regenachtige dag.

Voorbereiding & reparatie

Bereid je lekkende rubberen laars voor door deze eerst schoon te maken. Verwijder alle vuil en roet met een schuimarme zeep. Zodra jouw prachtige dames regenlaarzen schoon en droog zijn, begin je met de reparatie door het gat of de scheur te vinden waar de laars lekt. Controleer bijvoorbeeld gebieden met veel slijtage, zoals waar de enkelbocht de bovenkant van de laars raakt. Je maakt in feite een pleister met een duurzame, waterdichte schoenenlijm die uithardt tot een rubberen afdichting.

Related posts

Leave a Comment