Hoe breng je kleur aan in je badkamer

De grond en de muren in de badkamer zij vaak wit, zwart of taupe en zien er zonder verdere aankleding vaak een beetje grauw uit. Dit artikel bevat wat tip hoe je kleur kan aanbrengen in je badkamer. 

Kleurkeuze

De juiste kleur kiezen voor je badkamer kan lastig zijn, het is daarom aan te raden om wat dingen op een rijtje te zetten. Zoals wat wil je uitstralen met je badkamer, wil je een rustige badkamer, een frisse badkamer of juist een badkamer waar je van de kleuren te allen tijde vrolijk van wordt? Kies voor een kleur die bij je persoonlijkheid past en waarvan je weet dat het je niet gaat irriteren. 

Accessoires

Als je de kleur gekozen hebt die bij je past dan is het tijd om wat kleur aan te brengen in je badkamer, accessoires is een goed begin om kleur toe te voegen. De accessoires moeten niet overheersen in de badkamer, maar wel goed te zien zijn. Voeg wat kleur toe met een zeep pompje, een tandenborstelhouder, maar ook handdoeken kunnen hier een grote rol in spelen. 

Handdoeken

Steeds vaker zijn handdoeken zichtbaar in de badkamer, opgerold in een houder of op een plank of mooi opgevouwen in een open badkamer meubel. Handdoeken uitkiezen voor de badkamer is dan ook niet zomaar een klus. De kleur moet passen bij de rest en de kwaliteit moet goed blijven. Je wilt immers niet dat de handdoeken na een wasbeurt uit elkaar gaan vallen. Op Handoek Discounter kan je terecht voor allerlei verschillende handdoeken, van badlakens tot aan setjes van 5 of 10 lakens. 

Related posts

Leave a Comment