Een Pokemon box voor iedereen

Wanneer je Pokemon kaarten aan het verzamelen bent zul je zeker ook op de hoogte zijn van een Pokemon box. Voor de mensen die net nieuw zijn met het zoeken van Pokemon kaarten zullen dit misschien nog niet kennen. In zo’n box zullen dan niet alleen pakjes Pokemon kaarten zitten, maar ook nog een ander leuk ding. Neem bijvoorbeeld een Vmax box. Als je deze box aanschaft zal er ook een promo kaart bij zitten. Achter de promo kaart zal er dan ook nog een jumbo kaart zitten. De kaarten zullen er hetzelfde uit zien, maar zoals de naam al doet zeggen is dit een grote Pokemon kaart. Dit is ook erg leuk om toe te voegen aan je collectie.

Een booster box

Als Pokemon box kun je ook nog eens een booster box gaan kiezen. Deze zal ook weer kaarten bevatten die je kunt gaan uitpakken alleen zullen het er dan meer zijn dan bij een Vmax box. Bij een Vmax box zal het normaal gaan om vier of zes pakjes waar er bij een booster box wel 36 pakjes in zitten. Dit zijn er natuurlijk erg veel en zal ook betekenen dat je veel kaarten krijgt. De prijs zal natuurlijk ook wel iets meer zijn dan bij een Vmax box, maar dat komt dus door het aantal pakjes wat erin zit.

Pokemon box

Een collection box

De reden dat een Pokemon box ook vaak wel een collection box wordt genoemd komt doordat er een kaart in zit die je alleen bij de box kan krijgen. Dit maakt de kaart dan ook zeldzaam en dus een collecters item. Veel mensen vinden de kaart niet heel speciaal omdat je zeker weet dat je hem krijgt als je hem koopt. Het is dus echt een collectors item.