aanstekersTips 

Een nieuwe aansteker nodig? Neem een BIC!

We kunnen er niet omheen: in elk huishouden is er wel minimaal één aansteker in gebruik. Het is simpelweg nodig er eentje te hebben voor in een plotseling noodgeval, zoals bijvoorbeeld stroomuitval, waarbij je met een aansteker een kaars kunt aansteken om toch nog wat licht te hebben. Maar of je je aansteker nu wel of niet vaak gebruikt, ooit breekt de dag aan dat je aansteker op is. Of met andere woorden, dat het reservoir een brandbare vloeistof leeg is. Dit moment komt altijd een keer, althans, als je gebruik maakt van wegwerpaanstekers. Over wegwerpaanstekers gesproken, het beste wat je wat dit betreft kunt doen is dan nog wel BIC aanstekers gebruiken. Op veel vlakken weten deze aanstekers zich namelijk te onderscheiden van aanstekers van andere merken. Lees hieronder hoe dat precies zit.

aanstekers

Goede redenen om voor een BIC aansteker te kiezen

BIC aanstekers behoren om de volgende redenen tot de beste aanstekers die er op de markt zijn:

  • Veiligheid staat hoog in het vaandel bij BIC. Ze brengen dan ook alleen aanstekers op de markt die aan alle veiligheidsnormen voldoen.
  • Aanstekers van BIC staan erom bekend dat ze een lange levensduur hebben.
  • Bij BIC heeft men de beschikking over zeer moderne apparatuur waarmee men aanstekers vervaardigt.
  • Mede door het vorige punt hebben BIC aanstekers een unieke vorm. Bij de gebruiker liggen ze daardoor heerlijk in de hand.
  • Aanstekers van BIC worden volledig in eigen huis geproduceerd. Men hoeft dus niet samen te werken met partners. Hierdoor weet men efficiënt te werken, iets dat je ook terugziet in de uiteindelijke prijzen van de aanstekers.
  • BIC test aanstekers na productie ook individueel. Onverhoopte productiefoutjes worden hiermee opgespoord voordat de aansteker het BIC-pand verlaat.

Related posts

Leave a Comment