Geen categorie 

Een leegstaand pand

Ik ben net in mijn nieuwe huisje ingetrokken. Er moet nog veel aan gedaan worden. Het ius namelijk een leeg staand pand die nog helemaal opgeknapt moet worden. Het was wat goedkoper om zo een pand te kopen dan een prachtig huis. Maar ik vind het ook niet erg om bezig te zijn met mijn handen. We kunnen in deze tijd toch niet veel doen dus een huis opknappen is ook een leuke hobby.

Een biertje erbij

Zo moest ik de muren schilderen, laminaat inleggen en natuurlijk ook het huis inrichten. Het huis is best groot en heeft een mooie achtertuin. Ik ga er wonen met mijn vriend. Ik ben al lang samen met hem en we gaan samen vernieuwen. Het is een drukke en stressvolle tijd maar we maken er wat leuks van. Met lekkere muziek op de muren verven. Soms een pauze nemen om wat te eten of wat te drinken. En na een lange dag werken lekker een biertje drinken en tv kijken op onze telefoon. Ook moest er nog meer gebeuren natuurlijk zoals de tuin die opgeknapt moet worden.

Benodigheden

Hiervoor wilde we een tuinhuisje bouwen. We dachten dat dat mooi zou zijn in de tuin waar we lekker zouden kunnen zitten. Zeker wanneer het lekker weer is in de tuin met leuke lichtjes. Dit konden we ook helemaal zelf in elkaar zetten. We hadden alleen rabatdelen nodig. Deze konden we handig kopen online. Rabatdelen is gevelhout. Daar wordt het normaal gesproken ook voor gebruikt maar omdat het zo veelzijdig is kan het ook gebruikt worden bij het bouwen van een tuinhuisje.

Handige informatie

Zo ben ik gaan kijken naar vuren rabatdelen. Deze planken zijn verduurzaamd. En de planken gaan 10 tot 25 jaar mee. Dat is een lange tijd voor een tuinhuisje. Zo moesten we wel wat afmetingen doen want je hebt natuurlijk hout in allerlei soorten maten. En ik wilde niet te veel hout hebben en de rest weer weg moeten gooien. Op de site pontmeyer stond alle informatie die nodig was. Alle specificaties van het hout staan uitgelegd op de site. De fysieke specificaties, technische specificaties en algemene specificaties.

Toch wat samen kunnen doen

Met dit hout kan ik aan de slag met mijn tuinhuisje. En natuurlijk ook het verhuizen. Samen met mijn vriend gaan we aan de slag met het tuinhuisje maken. Het was leuk om toch wat samen te kunnen doen nu we eigenlijk niet zoveel kunnen. Gezellig wat doen met z’n tweeën en het is ook goed voor de spieren natuurlijk.

Related posts

Leave a Comment