Elektronica 

De winter van de zwarte laars

Zwarte laarzen bestaan al sinds jaar en dag maar de stijl daarvan is door de jaren heen enorm veranderd. Niet alle stijlen zijn tegenwoordig nog even hip. Maar een hoop gelukkig wel, want je kan er alle kanten mee op! In deze blog vertel ik je meer over hoe je welke laars kan stijlen, van stoere outfits tot schattige looks. Alles komt hier voorbij. Lees je mee?

Een chique regenlaars

Vroeger wilden we ze nooit aan: de regenlaars. Het was praktisch en moest maar mooi was het niet. Dat is tegenwoordig wel anders. Een glanzende zwarte simpele laars is tegenwoordig een echt fashion statement. Je draagt dit onder een lange jas met bijvoorbeeld een strakke jeans. De schoenen zijn nog steeds praktisch maar geven ook je look iets ‘deftigs’ en ‘gemakkelijks’ tegelijkertijd. Wie had gedacht dat dat kon?

Op de motor… of niet

De bike boots zijn al een aantal jaar, ieder seizoen weer in de schappen te vinden. De schoenen hebben over het algemeen een stoere look maar zijn redelijk laag. Ze komen in zoveel vormen en maten dat je er alle kanten mee op kunt. Van boots met studs of riempjes tot geborduurde laarsjes, alles kan. draag dit onder een even stoere outfit of breek het beeld met een leuk jurkje. Stoer en schattig tegelijkertijd, ook dat kan!

Hoge laars en hoog gehakt

Voor mij persoonlijk is het toonbeeld van een vrouwelijke look, de hak. Ik heb het idee dat dat voor vrouwen hetzelfde doet als wat een pak voor mannen doet. Het geeft iets extra’s aan je outfit. Daarnaast verandert het vaak ook heel je postuur. Hakken zijn er in iedere vorm te verkrijgen, waaronder natuurlijk de hooggehakte laars. Ideaal voor in de winter. Zo heb je nog steeds die elegantie in je outfit, maar ook de warmte en dat echte wintergevoel. Kijk bijvoorbeeld eens voor Via Vai damesschoenen .

Op de enkels

Liever een lage laars, dat kan natuurlijk ook. Enkellaarsjes zijn al een aantal jaar populair omdat ze vrouwelijk zijn maar op een meer casual manier dan een hoge hooggehakte laars dat is. Een lage laars staat goed bij zowel een broek als een rok. Sterker nog, het maakt dat je outfit automatisch iets meer ‘dressed up’ is dan als je gympen of iets dergelijks zou dragen.

Als je nog op zoek bent naar een goed merk voor een mooie laars kan ik altijd Vai Vai aanraden. Zij bieden geweldige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ben je nu als man op zoek naar een goede schoen? Kijk dan bij de Veja heren afdeling.

Related posts

Leave a Comment