Tips 

De nieuwe manier van Kerst vieren

We hadden het allemaal niet gehoopt, maar ergens al wel zien aankomen. Kerst vieren op de normale manier zit er dit jaar niet in. We zitten momenteel in een tweede lockdown en we kunnen hierdoor niet met de hele familie gezellig Kerst vieren. Dit maakt ons allemaal natuurlijk enorm verdrietig. Het is alleen maar wat grauwer, verdrietiger en moeilijker deze periode. Om er toch het beste van te maken, kunnen we wel experimenteren door Kerst op een creatieve manier toch te vieren. Op afstand, veilig, maar toch samen de Kerstdagen meemaken. Hoe? Laten we eens kijken!

Cadeaus persoonlijk afgeven

We kunnen dan misschien niet samen rondom de Kerstboom zitten en cadeautjes uitpakken, maar we kunnen nog steeds cadeautjes bestellen en opsturen. Zo kun je dit keer kiezen voor andere soort cadeautjes met meer persoonlijke waarde zoals buddha to buddha sieraden of een mooie ketting. Je kunt aanbellen bij je opa en oma en het cadeautje voor de deur afgeven. Het is misschien niet zo warm en gezellig als normaal, maar je kunt elkaar toch even zien.

Een corona Kerstfeest geven

Het klinkt gek, maar het is zeker mogelijk. Een silentdisco feest met de buren hebben we tijdens de eerste lockdown ook al voorbij zien komen. We zitten allemaal weer thuis en het is een stuk kouder. Heb je een balkon en kun je vanaf je balkon je buren zien? Organiseer met je wijk een silent disco Kerstfeest!

Meer momenten met jezelf

Uiteindelijk is dit ook een mooi moment om wat meer met jezelf te zijn. Je kunt reflecteren op het afgelopen jaar en kijken welke dingen goed zijn gegaan. Wat kan er beter en kan je nog liever zijn voor jezelf? Je kunt ook alvast doelen vaststellen voor het volgende jaar. Laten we er samen het beste van maken!

Related posts

Leave a Comment