pasTips 

65 plus pas

Een actieve senior die wel van korting houdt? Bestel een seniorenvoordeelpas!

Zoals bekend krijgen senioren met enige regelmaat korting bij bepaalde producten of diensten. Wanneer je de vijftig reeds gepasseerd bent, op een actieve manier in het leven staat en het niet vervelend vindt om regelmatig korting te krijgen op producten of activiteiten, dan zou je dan ook zeker in aanmerking komen voor een seniorenvoordeelpas. De seniorenvoordeelpas zou je kunnen zien als een soort opvolger van de 65 plus pas. Als je eenmaal in het bezit bent van een dergelijke pas maak je daadwerkelijk aanspraak op behoorlijke kortingen op veel dingen. Welke dingen dat zoal zijn valt hieronder te lezen.

Waar kun je zoal korting op krijgen?

Als senior kun je met een seniorenvoordeelpas met enige regelmaat korting krijgen voor toegangsbiljetten voor bijvoorbeeld attractieparken, museums en dierentuinen. Naast dergelijke uitjes biedt een 65 plus pas in de nieuwe stijl mogelijkheden tot kortingen bij een restaurantbezoek of zelfs bij een stedentrip. Ook een lidmaatschap op een sportschool zou je dankzij de seniorenvoordeelpas plotseling minder kunnen kosten. Zelfs vaste lasten zoals internet, televisie, gas en elektriciteit kunnen met deze pas gereduceerd worden. Verder zijn er tientallen webwinkels die kortingen hanteren als je met de seniorenvoordeelpas op de proppen komt. Al bij al kun je jaarlijks honderden euro’s besparen als je ervoor kiest deze pas te bestellen.

65 plus pas

Hoe vraag je je seniorenvoordeelpas aan?

Het bestellen van een seniorenvoordeelpas kun je heel simpel via internet doen. Door het invullen van een formulier en het voldoen van een betaling handel je je bestelling al af. Je kunt hierbij ook je persoonlijke voorkeuren aangeven. Dit is handig, want zo kunnen kortingen speciaal op je voorkeuren worden afgestemd. Nadat je bestelling is verwerkt zul je direct gebruik kunnen maken van de producten en diensten waarover kortingen worden berekend voor mensen met een seniorenvoordeelpas.

Related posts

Leave a Comment